Charly’s Lounge

Begin 2017 hebben we na een verbouwing Charly’s Lounge geopend. De prachtige herenkamer met kenmerkende dieprode balken aan de voorzijde van het pand heeft een nieuwe bestemming gekregen; een intieme en uitnodigende loungebar met zithoek. De loungebar heeft toegang tot de middeleeuwse wijnkelder met een uitstekende collectie wijnen en champagne. U kunt hier niet alleen ontbijten, maar ook proosten op het goede leven. En genieten van het fraaie uitzicht op de levendige gracht.

In Charly’s Lounge serveren wij ons uitstekende ontbijt; continental breakfast. Ook de rest van de dag en avond staan de deuren van Charly’s open voor onze gasten. De sfeervolle loungebar is tevens te reserveren voor bijzondere gelegenheden. Hightea met vriendinnen, wijnproeverij met tapas, champagneontbijt, etc. Wij zijn u graag van dienst.

Naar wens kunnen wij u volledig ontzorgen als het gaat om de organisatie en realisatie van uw evenement. Sloepentocht en walking diner? Museumweekend met bezoek aan De Keukenhof? Wellnessweekend en uitwaaien op het strand? Neem contact met ons op, we denken graag met u mee over de mogelijkheden. En met ons uitgebreide netwerk van geweldige professionals kunnen wij vrijwel iedere wens waarmaken…