5 stijlvolle Steenhof Suites

 

Alle suites | kamers van Steenhof Suites zijn ruim van opzet en combineren hedendaagse luxe en comfort met karaktervolle details uit het verleden. De inrichting is klassiek met een moderne knipoog en internationale allure. Iedere hotelkamer heeft zijn eigen ambiance. Voor alle gastenkamers geldt:

  • 48’’ HD Smart TV met NetFlix, YouTube en internet
  • Gratis High-speed internet
  • Klimaatbeheersing via airco
  • Gratis Nespresso, koffie- en theefaciliteiten
  • Diverse luxe badproducten van Rituals/föhn/badslippers
  • Gratis gebruik van de sportfaciliteiten bij Sportcity (naastgelegen)

 

Ontbijt: Dagelijks serveren we in Charly’s loungebar een uitstekend continental breakfast voor onze gasten (€ 14,50 p.p.).

Parkeren: U kunt voor de deur parkeren op de Garenmarkt. Dagkaart € 13,20 of € 2,70 per uur (parkeerautomaat), of overdekt in parkeergarage Breestraat (boven supermarkt Hoogvliet), dagtarief € 12,00

Lees meer over de Steenhof Suites: 

Royal Suite

Royale luxueuze suite (70 m²) met koninklijke uitstraling. Ook zeer geschikt als bruidssuite. Een bijzonder authentiek detail is de majesteuze schouw van meer dan 500 jaar oud. De imposante raampartij biedt uitzicht over de gracht en het Werfpark.

 

Lees meer over de Royal Suite…

 

 

Steenhof

Deze ruime suite (50 m²) heeft een eigen uniek karakter met een warme, sfeervolle uitstraling en uitzicht op de gracht Het Steenhof. Na een dag genieten van de historische binnenstad van Leiden is het hier goed vertoeven.

 

Lees meer over de Steenhof Suite…

 

‘t Bruggehoofd

Deze ruime suite (50 m²) draagt de oorspronkelijke naam van het pand. En dat heeft uiteraard alles te maken met de bijzondere ligging in het historische centrum van Leiden. Hier kunt u sfeervol overnachten en ontwaken onder het stoere balkenplafond.

 

Lees meer over Suite ‘t Bruggehoofd…

 

 

Lodge

Dit mag met recht onze topkamer (30 m²) worden genoemd. Ontwaken op niveau, met de stad Leiden aan uw voeten. Deze kamer, met imposante balken en Afrikaanse sfeeraccenten, ligt aan de voorzijde van het hotel. Vanaf hier kijkt u uit over de bruisende stad Leiden.

 

Lees meer over Lodge…