Steenhof tips Leiden en omgeving

Leiden wat ben je mooi! De stad is bekend om haar universiteit (de oudste van Nederland), haar rijke historie, de hofjes, 13 musea, grachten en prachtige panden. Maak een stadswandeling of bekijk Leiden vanaf het water; er zijn zoveel mogelijkheden om de cultuur en historie te proeven. En over proeven gesproken…

Leiden heeft een geweldig culinair aanbod. Van kleine gezellige eetcafés, tot Michelingids restaurants. Biologisch, vegetarisch, internationaal; u vindt het hier allemaal. En natuurlijk maakt lopen door de stad dorstig. Gastvrije kroegjes en cafés voor de heerlijkste wijnen en biertjes zijn overal te vinden. Tips Leiden vraagt natuurlijk ook om vermelding van de uitstekende wijnkelder in onze Charly’s!

Om te shoppen bent u in Leiden aan het juiste adres. Naast de bekende grote winkelketens heeft Leiden een groot aantal kleine unieke winkeltjes die een bezoek meer dan waard zijn. Verrassende speciaalzaken en boetiekjes die het historisch centrum van de stad nóg aantrekkelijker maken. En uiteraard kunt u in Leiden genieten van een avond uit in een van de theaters of bioscopen.

Hieronder geven wij u een aantal adressen die wij van harte aanbevelen:

Beauty

Bij Babassu Spa kunt u helemaal ontspannen. Een spa-arrangement, massage of gezichtsbehadeling…

Feelgood & Glow; dichtbij gelegen massagepraktijk en beautysalon, met korting voor gasten van Steenhof Suites.