Terrace Suite, nr. 3

De Terrace Suite (30 m²) ligt op de eerste verdieping aan de achterzijde van het pand en grenst direct aan het uitnodigende dakterras. Na een bezoek aan de prachtige binnenstad van Leiden kunt u daar op zwoele avonden heerlijk nagenieten. En valt het zonlicht door de glas in lood ramen van de nabijgelegen middeleeuwse kerk, dan krijgt u er fraaie sfeerverlichting bij. De suite is ingericht met eikenhout en grijstinten, passend bij de historische ambiance en modern design. Alle ingrediënten om uw bezoek aan Leiden onvergetelijk te maken zijn aanwezig.

Rapenburg Suite, nr. 7

De suite (30 m²) ligt op de begane grond, waar u kunt genieten van het uitzicht op het Van der Werfpark en het Steenschuur. Uw gastenverblijf is gelegen in het verlengde van het Rapenburg: volgens velen de mooiste gracht van Leiden. Dankzij het stucwerk met fraaie details, een imposante schouw, prachtige hoge plafonds en schitterende raampartijen is het direct duidelijk dat u in de suite van een historisch pand verblijft. Het smaakvolle interieur in rustige grijsblauw tinten, de luxueuze badkamer met fraai mozaïekwerk én de gastvrijheid maken uw verblijf in Steenhof Suites onvergetelijk.

Sterrewacht Suite, nr. 14

Het stijlvolle gastenverblijf (35 m²) ligt – net als de Lodge – op de 3e verdieping. In de nok van Steenhof Suites, onder het imposante balkenplafond, wordt u omringd door vele historische details én hedendaags comfort. De suite is vernoemd naar de Leidse Sterrewacht uit 1633, het fraaie observatorium is onderdeel van de Universiteit Leiden. Vanuit de fraaie ramen aan de voorzijde kijkt u uit over de gracht het Steenschuur én kunt u ’s avonds zelf naar de sterrenhemel kijken. De suite, met stoere houten vloerdelen, koningsblauwe en zandkleurige accenten in de aankleding, heeft een zeer warme uitstraling. U bent van harte welkom.