Lodge Suite, nr. 6

De stijlvolle suite (30 m²) is gelegen op de 3everdieping, in de nok van het pand. Deze suite – met klimaatcontrole via airco – bevindt zich onder de imposante historische balken. Het interieur is ingericht met Afrikaanse sfeeraccenten. Zo is de Lodge een perfecte mix geworden van heden en historie en een snufje Out of Africa. De raampartij van de Lodge ligt aan de voorzijde van het hotel waar u een prachtig uitzicht heeft over de bruisende binnenstad van Leiden. Verblijft u in de Lodge, dan ontwaakt u op niveau en ligt Leiden aan uw voeten.

Nassau Suite, nr. 8

De fraaie suite (30 m²) met koninklijke uitstraling ligt op de begane grond, naast een kleine historische binnenplaats. De Nassau is vernoemd naar prins Willem van Oranje, die in de Tachtigjarige Oorlog het verzet tegen de Spaanse belegering aanvoerde. Op 3 oktober 1574 resulteerde dat in het Leidens Ontzet. Het interieur van de Nassau Suite is een lust voor uw oog met de vele authentieke stucdetails, de schitterende schouw en prachtige hoge plafonds. Heden en historie, stijlvol en gastvrij gaan hier hand in hand. En daar kunt u onbeperkt van genieten.

Lodewijk Suite, nr. 9

De Lodewijk is een bijzondere suite (30 m²). Niet alleen vanwege de historische en monumentale details, maar ook dankzij de indeling met een dubbele woonlaag. U komt binnen op de begane grond waar de sfeervolle slaapkamer met royale boxspring en een exclusieve badkamer ensuite is gesitueerd. Deze is uitgevoerd in antraciet, met zilverkleurige accenten. Via een eigen trap bereikt u de verdieping waar een intieme zitruimte is gecreëerd met directe toegang tot het dakterras. Geniet van het uitzicht op de oude binnenstad en de toren van de Lodewijkskerk.